A doua victorie in Liga Elitelor U 17 pentru Florin Raducioiu, dupa un meci in care s-a ratat enorm!

Regal Sport Atletico Madrid  a obtinut al doilea succes in actuala editie a Ligii Elitelor, invingand Petrosport Ploiesti cu 2-1, la pauza 2-0. Echipa pregatita de Florin Raducioiu a reusit o partida foarte buna, dar, ca si in celelalte meciuri de pana acum, a ratat enorm.

“Se pare ca ne place sa traim primejdios pe final de partida! Din nou am avut, fara sa exagerez, cel putin 6 ocazii mari de tot, din nou a trebuit sa avem emotii pe final. Mi-a placut insa  modul cum am construit si cum am reusit sa ne cream ocazii, dar trebuie neaparat sa rezolvam problema finalizarii”, a declarat Raducioiu dupa partida.

Scorul a fost deschis in minutul 8 de Enache, dupa ce Bomoy a scapat singur cu portarul ploiestenilor, iar acesta l-a faultat in suprafata de pedeapsa. Enache a tansformat penaltyul in dreapta portarului, fara sperante pentru acesta.

1-0, ENACHE! Mjlocasul Regal Sport a deschis scorul, transformand penaltyul dictat dupa faultul asupra lui Bomoy

Ghita a dus apoi scorul la 2-0, dupa o faza care l-a avut ca protagonist pe acelasi Bomoy. Acesta a sutat de la marginea careului, dupa un dribling prelungit, mingea a lovit transversala, a luat o bolta ciudata, iar Enache a trimis-o cu capul perfect, de la 10 metri, sub bara. 2-0 si spectacolul putea incepe.

A inceput sarabanda  ratarlor, jucatorii lui Raducioiu irosind cu nonsalanta cel putin 6 ocazii imense, unele singuri cu portarul. Iar ca suspansul sa fie complet, cu 7 minute inante de final, la singura lor ocazie, ploiestenii au redus din handicap printr-un gol inscris cu genunchiul.

S-a terminat insa 2-1, iar echipa noastra a inregistrat a doua victorie in cele 4 partide disputate pana acum in Liga Elitelor U 17. Prin acest succes, Regal Sport Atletico Madrid a urcat pe locul 4 in clasament, intrand din nou in cartile calificarii in faza finala a Ligii Elitelor.

Formatia folosita de Raducioiu a fost urmatoarea:

Achiriloaie – Stanca, R. Dragusin – cpt, Babaua, L. Florica – Gogan, Oct. Popescu – Enache, Ghita, Bomoy – Blanuta. Au mai jucat: Ciprian Popescu, Melencu, Draganoaia.