VIDEO! Reportaj despre Academia Atletico Madrid la Antena 1! Ce au spus Răducioiu şi Ruben Rodrigues!

Antena 1 a vizitat la finalul saptamanii trecute Arena Academiei Atletico Madrid, filmand un antrenament al grupelor 2011 si 2006. Antrenamentul a fost coordonat de Florin Raducioiu, directorul general al Academiei, si condus de Ruben Rodrigues, unul dintre antrenorii grupelor. 

“Ne-a bucurat vizita prietenilor de la Anena 1 si ne onorează interesul lor pentru proiectul nostru. Am discutat despre copii, despre rolul foarte important al antrenorilor in cresterea si formarea lor. Antrenorii sunt cei care trebuie să le insufle dragostea pentru fotbal, să-i facă pe copii să joace din plăcere”, a spus Răducioiu.

MINUNEA BLONDA. Raducioiu ramane unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai Generatiei de Aur, munca sa in domeniul copiilor si juniorilor fiind reflectata de multe din televiziunile din Romania

Directorul general al Academiei a amintit de antrenorii care i-au marcat copilăria şi adolescenţa. “Eu am avut şansa să fiu antrenat de două mari personalităţi. Regretatul Piţi Varga, care m-a iniţiat în tainele fotbalului, şi marele Mircea Lucescu, care m-a lansat în fotbalul mare. Datorită lor am iubit fotbalul, l-am jucat tot timpul din plăcere şi niciodată nu am vrut să-l trădez”, a adăugat Florin Răducioiu.

RUBEN, FAVORITUL COPIILOR. Ruben Rodrigues ramana unul dintre cei mai indragiti antrenori pentru copiii de la Academia Atletico Madrid

Ruben Rodrigues a amintit de experienţele pe care le-a avut la Academiei de Fotbal a Valenciei. “Să lucrezi cu copiii reprezintă o mare satisfacţie, dar şi o mare responsabilitate. Ca antrenor, tu eşti cel care poate să îi ducă spre marea performanţă sau să le îngropi visele. La Academia Atletico Madrid lucrurile se fac corect şi profesionist, iar copiii simt cât de frumos poate fi fotbalul”.

Joi, 25 mai, Antena 1 a difuzat reportajul in cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”. Puteti urmari integral materialul video accesand linkul de mai jos:

http://a1.ro/prietenii-de-la-11/video/florin-raducioiu-despre-antrenorii-din-romania-hagi-este-singurul-din-tara-care-ofera-incredere-tinerilor-si-acum-culege-roadele-cu-o-echipa-de-pusti-id662706.html