Suntem finalisti! Marius Lacatus a asistat la performanta echipei antrenata de Andrei Nagy: calificarea in finala Cupei Romaniei!

Echipa de Liga a IV-a a Academiei Atletico Madrid a reusit o performanta deosebita: calificarea in finala Cupei Romaniei, faza municipala. Ieri, pe terenul nou al Arenei Atletico Madrid, elevii lui Andrei Nagy au reusit sa invinga cu 2-1 (1-1) pe Progresul Spartac, liderul la zi al Ligii a IV-a. Performanta este cu atat mai deosebita cu cat a fost realizata cu jucatori de numai 17 ani.

Marea surpriza a intalnirii de ieri a fost prezenta la meci a directorului tehnic al sectiei de fotbal al CSA Steaua, Marius Lacatus. Legenda marelui club a venit sa urmareasca mai multi jucatori ai Academiei Atletico Madrid.

“Ne-a bucurat mult prezenta legendei fotbalului romanesc la o asemenea victorie. Am fost onorati sa-l avem alaturi pe Marius Lacatus la aceasta calificare in finala Cupei Romaniei. “, a declarat presedintele Academiei Atletico Madrid, Mihai Badea.

 

LACATUS CU OCHII PE ATLETICO MADRID. Directorul tehnic al CSA Steaua i-a observat cu atentie pe jucatorii lui Andrei Nagy in semifinala cu Progresul Spartac

Badea a tinut sa il felicite pe antrenorul Andrei Nagy, cel care a reusit sa transforme o echipa de pusti, a carei medie de varsta este de 17 ani, intr-o formatie puternica care s-a batut si se bate de la egal la egal cu gruparile mult mai experimentate din Bucuresti. “Andrei este un profesionist perfect si ne bucuram ca il avem in echipa noastra. La orice grupa la care a activat a avut rezulate foarte bune. Iar aceasta calificare in finala Cupei Romaniei, dublata si de locul secund din Liga a IV-a, demonstreaza valoarea lui”, a adaugat Badea.

Iata si echipa care a reusit performanta de ieri: Voican – Moldovan, Chirila, Paduret, E. Radu – Butoi, Matei, Yerkhov, Lulescu, Turbatu – Izvoranu. Au mai intrat: Vlad Nitu, Grigore, Chirita si Chivu. Rezerve neutilizate: Cezar (portar), Neagu si Prodan.

Golurile victoriei au fost marcate de Yerkhov si Chirita. De remarcat debutul lui Nitu, care este cu un an mai mic decat colegii sai. De aceeasi varsta este si Moldovan, acesta avand insa mai multe jocuri ca titular in echipa lui Andrei Nagy.