SARBATORI FERICITE! Copiii si antrenorii Academiei Regal Sport si-au luat la revedere de la 2017 printr-o poza de grup! Ce zic antrenorii despre anul care se incheie in cateva zile

Copii si juniorii Academiei Regalsport Atletico Madrid si-au luat la revedere de la anul 2017 intr-un mod special. Toate grupele Academiei au participat la o poza de grup care sa ramana ca amintire din anul in care Academia a castigat primele titluri de campioni nationali.

Copiii de la grupele mici au fost bcei mai haiosi. Ei au venit cu caciulite rosii de Mos Craciun pe care in momentul pozei le-au aruncat in aer spre amuzamentul colegilor mai mari. Dupa poza oficiala a urmat un antrenament comun al tuturor celor 10 grupe.

Inaintea Sarbatorilor, antrenorii Academiei au oferit pentru regalsport.ro scurte declaratii despre ce a insemnat 2017:

Florin Raducioiu, directoul tehnic al Academiei

“Anul 2017 a insemnat primul an pentru mine la Academia Regal Sport Atletico Madrid. A fost un an de munca, dar si de bucurii si satisfactii. Am intalnit oameni frumosi, copiii talentati si, foarte important, o organziare excelenta la nivelul Academiei. Si de aceea, performantele din 2017 au avut in spate multa munca, profesionalism si daruire! Multumesc tuturor celor din jur, antrenorilor, copiilor, parintilor pentru tot ce au facut si le urez un cald <<Sarbatori Fericite>>!”

David Tudor, antrenor Grupele 2003 si 2004

“A fost un an perfect! Cu multa munca, dar si cu realizari pe masura. Titlul national pe care l-am cucerit cu Grupa 2004 a reprezentat cea mai mare bucurie a mea din cariera de antrenor! Am avut obiective indraznete, dar le-am indeplinit si sper sa continuam in acelasi ritm si in 2018. Le multumesc tuturor celor din Academie si copiilor pentru acest an minunat! Sarbatori fericite, tuturor!”

Valentin Dogaru, antrenor Grupele 2005 si 2006

“Anul 2017 m-a adus in familia Regal Sport. faptul ca lucrez in aceasta Academiei este un pas mare in cariera de antrenor si o mare onoare pentru mine. Competitional, am avut rezultate bune si foarte bune. Grupa 2006 a castigat Trofeul Galaxy Frindship Cup si a terminat campionatul pe locul 3, la egalitate cu ocupanta locului 2, cu doar 3 infrangeri si un egal. Grupa 2005 a inceput mai greu, dar s-a omogenizat pe parcurs si au aparut si rezultatele poitive, atat in prima serie, cat si in cea de-a doua. Investitiile clublui in baza sportiva s-au vazut si in rezultatele copiilor, iar pentru mine este un lucru deosebit sa am cele mai bune conditii de pregatire. 2017 a fost un an bun si sper ca 2018 sa il depaseasca! Sarbatori Fericite!”

Florin Dreghiciu, antrenor Grpele 2007 si 2008

” Anul 2017 ne-a adus aceasta baza moderna! In sfarsit, putem spune ca suntem acasa, iar aici marele merit revine conducerii Academeiei careia ii multumim! Cea mai mare bucurie pentru mine este sa lucrez cu atat de multi copii talentati. Sper sa avem in continuare liniste si sa putem lucra la fel de bine si  in 2018. Sa avem un An Nou macar la fel de bun ca si cel care se va termina peste cateva zile. Sanatate multa si Sarbatori Fericite tuturor!”

Ionut Rosianu, antrenor Grupele 2009, 2010 si 2011

“Pentru mine, 2017 a insemnat practic anul acomodarii la Academia Reagl Sport Atletico Madrid. Am venit abia acum 4 luni de zile si chiar ma simt intr-un cadru profesionist suta la suta. Am intalnit un colectiv foarte bun, atat antrenorii, cat si conducatorii, un colectiv care are un scop comun: formarea tinerilor jucatori de fotbal. Urez tuturor celor din Academie si celor care sprijina Academia un An Nou cat mai bun si Sarbatori Fericite!”

Mihai Badea, presedinte Academia Regal Sport Atletico Madrid

“2017 a fost anul in care am incununat munca din 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 si 2016! A fost anul cel mai bun din istoria de 6 ani a Academiei, anul care ne-a adus primele titluri de campioni nationali. La fel de important, a fost anul in care modernizarea bazei sportive proprii a fost finalizata. Am reusit sa oferim copiilor si antrenorilor conditii bune si foarte bune de pregatire si,cred ca performantele au venit avand la baza aceasta structura foarte solida. A fost anul in care am inceput sa colaboram cu Florin Raducioiu, caruia ii multumim pentru implicarea totala in proiectul nostru. 2017 a fost anul in care proiectul nostru s-a impus din toate punctele de vedere! Le multumesc toturor pentru daruire, le multumesc copiilor si parintilor si sper sa avem un 2018 cel putin la fel de bun! Sarbatori Fericite!”