PREMIERA! Academia Regal Sport Atletico Madrid organizeaza selectii in vederea formarii unei grupe de fotbal feminin!

Academia Regal Sport Atletico Madrid anunta o actiune inedita  in peisajul fotbalului de copii si juniori.  Pe langa cele 11 grupe de copii si juniori – baieti, Academia doreste sa formeze si o grupa de fotbal feminin.

Astfel, fetele care sunt nascute in anii 2008, 2009, 2010 si 2011 sunt invitate in fiecare saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele 17.00 – 18.30, la Arena Regal Sport din Strada Baiculesti, nr. 5, la actiunile de selectie pentru formarea noii grupe.  Fetele selectionate se vor pregati si vor juca gratuit in cadrul Academiei, fara a plati nicio taxa lunara.

“Academia Regal Sport Atletico Madrid incearca prin acest nou program sa ofere tuturor copiilor, atat baieti, cat si fete, bucuria de a descifra tainele fotbalului.  Fetele care vor fi selectionate vor beneficia de aceleasi conditii ca si baieti, atentia acordata de catre stafful tehnic urmand sa fie una maxima. Niciuna dintre fete nu va plati taxa lunara”, a declarat presedintele Academiei, Mihai Badea.