Grupele 2007 si 2008, antrenate de Florin Dreghiciu, au castigat turneul Winter Holliday Cup, editia a II-a!

Grupele 2007 si 2008, pregatite de antrenorul Florin Dreghiciu, au participat in ultimul weekend la turneul Winter Holliday Cup, editia a II-a. Dupa evolutii foarte bune in care au aratat o bucurie a jocului admirabila pentru varsta lor, copiii Academiei Regal Sport Atletico Madrid au reusit sa se claseze pe locul 1 la ambele categorii de varsta.

Iata rezultatele:

GRUPA 2007

Academia Regal Sport – Young Alexandria 5-3

Academia Regal Sport – FC Juniorul 5-0

Academia Regal Sport – Celtic 4-3

Semifinala

Academia Regal Sport – Unirea Dobroesti 6-1

Finala 

Academia Regal Sport – Targu Neamt 3-1

Pe langa locul 1 la echipe, Academia Regal Sport a reusit sa castige si titlul de cel mai bun portar al turneului, premiu care i-a revenit lui Pavel Bulata (foto)

GRUPA 2008

Academia Regal Sport – Dan Chilom 8-0

Academia Regal Sport – FC Juniorul 9-0

Academia Regal Sport – CSS Ilfov 5-2

Academia Regal Sport – FC Player 4-2

Finala

Academia Regal Sport – FC Player 6-3

Titlul pentru golgeterul turneului a fost castigat de jucatorul nostru Marcantonio Metkke, iar Erik Mititelu, tot de la Academia Regal Sport, a fost desemnat drept cel mai bun jucator al turneului.

Marcantonio Metkke – golgeterul turneului

Erik Mititelu – cel mai bun jucator al Winter Holiday Cup

“Cel mai important lucru la acest turneu au fost bucuria de joc a copiilor, emotiile si trairile lor, nu neaparat medaliile pe care le-au cucerit. Am jucat un fotbal frumos si am demonstrat o stapanire deosebita cand am revenit in finale, dupa ce am fost condusi. La 2007 de la 0-1, iar la 2008 de la 0-3. Ii felicit pe toti copiii si sper sa vedem acelasi fotbal frumos, fara sa ne gandim la rezultat, si in meciurile care vor urma”, a declarat la finalul turneului antrenorul Florin Dreghiciu (foto jos, alaturi de grupa 2008).