Cinci jucători de la Academia Atletico Madrid, convocați la loturile naționale U 15, U 17 și U 18!

Federația Română de Fotbal a convocat 5 jucători de la Academia Atletico Madrid pentru meciurile  din această primăvară. Eduard Radu, Radu Drăgușin, Luca Florică, Octavian Popescu și Robert Ion vor lua parte la acțiunile loturilor Under 15, Under 17 și Under 18.

Federația Română de Fotbal a trimis telegramele de convocare pentru încă alți 3 jucători ai Academiei noastre. Radu Drăgușin, Luca Florică și Octavian Popescu au fost chemați de antrenorul Costel Enacge pentru turneul Gallini Cup, care se va desfășura la Pordenone, în Italia, în perioada 09.04.- 19.04.2017.

Fundașul central Radu Drăgușin și fundașul stânga Luca Florică au fost titulari în ultimele două meciuri ale acestui lot, disputate la Piatra Neamț, în fața Republicii Moldova. În prima partidă, scorul a fost 1-1, iar în cea de-a doua ”tricolorii au învins cu 3-0.

Eduard Radu a făcut parte din lotul național Under 18 care făcut deplasarea în Israel pentru cele două meciuri cu echipa similară a statului evreu. În primul meci, națională pregătită de Adrian Boingiu a învins cu scorul de 5-2, în partida desfășurată la baza sportivă Sherfayim. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Mățan (44, 77), Sîntean (55), Moldoveanu (70) și Hamed (86).

Jucătorul nostru a intrat în minutul 75 și l-a înlocuit pe Mățan. În cea de-a doua partidă, Israel și-a luat revanșa și a câștigat cu 3-2. Golurile echipei noastre au fost marcate de Moldoveanu (20) și Sîntean (70). Eduard Radu a intrat la pauză în această partidă.

Nu în ultimul rând, Robert Ion a fost chemat, de către selecționerul sandu Tăbîrcă, la lotul național Under 17 pentru cele două meciuri pe care ”naționala” le va disputa cu Danemarca. Pattidele se vor desfășura pe 4 și 9 aprilie, la Centrul Național de la Mogoșoaia.

”Fiecare convocare a fotbaliștilor noștri ne bucură foarte mult. Sunt sigur că toți cei 5 jucători care au jucat și vor juca pentru România, în această primăvară, au deomonstrat și vor demonstra că au valoare și că merită încrederea acordată de antrenorii loturilor”, a declarat președintele Academiei Atletico Madrid, Mihai Badea.

Sursa foto: www.frf.ro