Campionii, campionii! Grupa 2004 a câştigat titlul municipal cu 3 etape înainte de final! Felicitări copiilor şi antrenorului David Tudor!

Etapa desfăşurată în ultimul weekend în Seria 1 din competiţia municipală destinată grupelor 2004 a adus şi campiona sezonului 2016-2017. Iar aceasta este: Academia Atletico Madrid. 

Copiii antrenaţi de David Tudor au reuşit performanţa de a deveni campioni cu 3 etape înainte de final. Micii noştri fotbalişti s-au distanţat decisiv de Juventus Bucureşti, Dinamo şi Steaua şi, indiferent de rezultatele din ultimele 3 etape, nu mai pot pierde primul loc.

“Performanţa copiilor de la grupa 2004 este una deosebită! Felicitări copiilor, felicitări antrenorului David Turdor! David a arătat un profesionalism pe care nu mulţi îl au la acest nivel al fotbalului românesc. Cu răbdare, tact pedagocic şi dedicare totală a reuşit să îi transforme pe copii în nişte mici campioni şi la propriu, şi la figurat!”, a declarat preşedintele Academiei Atletico Madrid, Mihai Badea.

Antrenorul David Tudor a jucat fotbal la juniorii lui Dinamo cu care a ieşit campion de 3 ori. A absolvit apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Spiru Haret, iar primul club la care a antrenat, şi la care a rămas până în prezent, este Academia Atletico Madrid. A început ca secund la grupele 2000 şi 2001 ale Academiei.

Are 26 de ani, iar în prezent pregăteşte, pe lângă grupa 2004, şi grupa 2008. “Este dedicat total muncii cu copiii, iar faptul că la fiecare meci primim mesaje şi mailuri de la părinţi din afara clubului nostru în care aceştia laudă atmosfera, fair-play-ul şi rezultatele echipei noastre, spune totul despre grupa 2004 şi despre antrenorul ei!”, a mai precizat preşedintele Badea.

În urma câştigătii titlului municipal, grupa 2004 a Academiei Atletico Madrid va participa, la finalul lunii mai, la turneul final dedicat zonei 6, turneu la care vor mai lua parte campioanele din Ilfov, Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa. Încă o dată felicitări copiilor, felicitări antrenorului David Tudor şi coordonatorului grupelor de minifotbal, Vali Matei.