Aniversare perfectă pentru Răducioiu la implinirea a 47 de ani! Ce cadouri a primit directorul general al Academiei Atletico Madrid și ce reacții a avut!

Directorul general al Academiei Atletico Madrid a împlinit vineri 47 de ani. Aniversarea i-a oferit un weekend perfect cu cadouri speciale. Copiii de la grupa pe care o pregătește personal, Juniori B Elita, i-a făcut cadou victoria din meciul de sâmbătă cu Centrul de Excelență Buzău, dar și un tort surpriză la antrenamentul dinaintea partidei

Răducioiu a pășit vineri pe gazonul sintetic de la Arena Atletico Madrid foarte preocupat. I-a salutat pe copii și a început să le prezinte tema antrenamentului. Pentru prima oară de când a preluat Academia a fost întrerupt însă de jucători.  Toți au început să îi cânte ”Mulți ani traiască”, iar căpitanul echipei, Robert Ion, a venit tiptil-tiptil cu un tort pe care i l-a dăruit lui Mister.

”Vai, ce mi-ați făcut!”, a exclamat râzând Răducioiu, făcând în glumă gestul de a arunca cu tortul către jucători. ” Vă mulțumesc foarte mult! Chiar este unul din cele mai emoționante momente de când am revenit în România. Vă invit pe fiecare, după antrenament, să mâncăm împreună o felie de tort”, a spus Minunea Blondă a Generației de Aur.

DSC_5645

 

A GLUMIT CU TORTUL! Surprins plăcut de gestul jucătorilor săi la antrenament, Răducioiu s-a făcut că aruncă tortul către jucători!

În interviurile TV care au urmat, directorul general al Academiei Atletico Madrid a spus că fotbalul românesc are nevoie de două feluri de antrenori: ”Unul cum era Piți Varga, cel care ne-a învățat pe mine, pe Lupescu, și pe mulți alții ce înseamnă fotbalul de la A la Z. Eu încerc să îl imit pe nea Piți. Lucrăm doar cu mingea și insistăm mai ales pe tehnică, așezare în teren și situații reale de joc. De asemenea, fotbalul nostru are nevoie de antrenori curajoși așa cum a fost și este Mircea Lucescu. Fără curajul lui de a ne promova, eu, Hagi și enorm de mulți alți jucători nu am fi ajuns unde am ajuns”.

Aniversarea zilei de naștere a fost trăită de Răducioiu la intensitate maximă. A fost sunat de majoritatea colegilor din generația de Aur, mai puțin de Hagi. ”Știu că este ocupat și dedicat sută la sută play-off-ului. Vom avea timp să vorbim pe viitor. Și noi la Academie, încercăm să facem ce a făcut el la Viitorul. Dar suntem abia la început. Vreau să îi transmit lui Gică că, dacă  Dinamo nu va lua titlul, așa cum aș vrea eu, aș fi foarte fericit să devină el campion”.

Seara de vineri, ”Radu” a petrecut-o alături de părinți. ”A fost cel mai frumos cadou pentru mine să îi am din nou alături. A reprezentat ceva  cu totul special! La fel de frumos va fi și cel pe care mi-l va face soția mea, peste o lună, când voi reveni la casa din Italia pentru o scurtă perioadă”, a spus Răducioiu. Printre cadourile primite, Răducioiu a amintit de eșarfa pe care i-a oferit-o conducerea Academiei. ”Sunt mare fan al eșarfelor, iar cea pe care am primit-o este una foarte frumoasă!”

DSC_5701

 

PRIMUL MECI ÎN CAMPIONAT, PRIMA VICTORIE. Juniorii lui Răducioiu i-au făcut cadou victoria la primul meci desfășurat în campionat

Weekendul aniversar avea să fie continuat cu meciul de a doua zi, primul în campionat de la revenirea în țară. Echipa de Juniori B Elita a Academiei Atletico Madrid  avea să îi facă încă un cadou: victoria cu Centrul de Excelență Buzău, scor 2-1. ”Le mulțumesc copiilor și pentru acest cadou. Chiar mi-l doream foarte mult! A fost însă un succes obținut greu și care ne arată că mai avem mult de muncă. Eu încerc să creez un stil propriu de joc, iar asta cere timp. Cu răbdare, cred că vom reuși multe”, a declarat Răducioiu, care se ocupă personal de această grupă de juniori.

DSC_5733

 

FAVORITUL TELEVIZIUNILOR. După meciul cu Buzăul, Răducioiu a răspuns întrebărilor reporterilor TV ca pe vremuri

A plecat apoi spre vestiare, pășind la fel de preocupat ca vineri după amiază, când elevii săi au avut “tupeul” să întrerupă ședința de pregătire pentru a-i oferi…un tort.

La mulți ani, Florin Răducioiu! Bine ai revenit acasă!