Radu Dragusin si Luca Florica, victorii superbe cu Irlanda! Dragusin a fost capitanul “tricolorilor” in ambele partide!

Reprezentativa Under 16 a României a disputat in aceasta saptamana doau meciuri amicale cu selectionata Irlandei. “Tricolorii” s-au impus in ambele partide, cu 3-1 si 2-1. Selectionerul Daniel Mogosanu a convocat si doi jucatori ai Academiei Regal Sport Atletico Madrid: Radu Dragusin si Luca Florica. Ambii au jucat foarte bine in ambele partide, iar Dragusin a fost  si capitanul reprezentativei noastre. 

Primul meci s-a disputat marti, la Centru National de Fotbal de la Buftea. Atat Dragusin, cat si Florica au fost titulari, selectionerul Daniel Mogosanu folosind urmatorii jucatori: 

Sava (Popa, 53′) – Androne (Mocioacă, 24′),  Dicu, Drăgușin-cpt., Florică (Stefanovici, 77′) – Crivac, Grameni (Pănoiu, 77′)- Sima (Corbeanu, 53′), Bani (Florescu, 77′), Pitu (Borcea, 67′) – Munteanu (Țenea, 67′).

Scorul a fost deschis chiar de capitanul nostru, Radu Dragusin, care a marcat in minutul 30 printr-o lovitura de cap la o centrare a lui Bani de pe partea dreapta.. Irlandezii au egalat dupa doar doua minute prin Everitt, care reluat in plasa o minge respinsa de portarul Sava. Dupa pauza, Romania a reusit sa se desprinda prin golurile lui Bani in minutul 47, realizare spectaculoasa dupa o situatie de unu la unu cu portarul advers, si prin Crivac, gol cu capul dupa o minge respinsa in bara transversala de portarul irlandez.

GOOOOL, DRAGUSIN! Luca Florica si ceilalti “tricolori” il felicita pe Dragusin  pentru primul gol marcat in meciul de marti

A doua partida s-a disputat joi si s-a incheiat cu o noua victorie a juniorilor nostri, 2-1, golurile fiind marcate de Corbeanu (minutele 49 si 58). Radu Dragusin a fost din nou titular si capitan al reprezentativei, iar Luca Florica a intrat in minutul 41, jucand apoi pana la final. Iata formatia folosita de Daniel Mogosanu in meciul revansa:

Popa – Androne, Dicu, Drăgușin-cpt., Dumitrașcu (Florică, 41′) – Crivac, Borcea (Pănoiu, 57′) – Stoica (Florescu, 75′), Bani, Stefanovici (Țenea, 41′) – Corbeanu ( Sima, 71′). 

LIDER. Radu Dragusin (nr. 6) a fost capitan in ambele partide cu Irlanda, impunandu-se atat prin jocul de pe teren, cat si prin personalitatea sa

Irlanedezii au deschis scorul in minutul 32 prin Carty, reluare cu capul dupa o minge respinsa de portarul Popa in transversala. Tricolorii au egalat prin Corbeanu, gol cu capul dupa o pozitionare excelenta. Tot aceasta a reusit in minutul 58 sa marcheze golul victoriei printr-un sut la coltul lung, dupa un dribling scurt.

Sursa foto: www.frf.ro