Instalatia de nocturna a Arenei Regal Sport Atletico Madrid a fost inaugurata! Antrenamentele se vor putea desfasura, de acum inainte, pana la ora 21.00!

Arena Regal Sport Atletico Madrid are, incepand cu aceasta saptamana, o instalatie de nocturna moderna. Cu o putere de 4000 de Watti, instalatia ilumineaza perfect terenul mare al bazei sportive.

Nocturna a fost inaugurata cu ocazia meciului de old-boys FC Profesorii – CS Buftea, ambele echipe laudand conditiile excelente pe care le ofera complexul sportiv al Academiei noastre. “Fara sa exagerez, cred ca terenul mare de la Arena Regal Sport este cel mai bun teren de fotbal in 11 din Bucuresti”, a declarat Dorin Stoican directorul Scolii nr. 162, unul dintre protagonistii meciului de miercuri seara.

“Nocturn aduce beneficii din toate punctele de vedere. Cel mai important este acela ca programul de antrenamente al grupelor de copii si de juniori se va putea desfasura, de acum inainte, pana la ora 21.00”, a declarat presedintele Academiei Regal Sport, Mihai Badea.