Grupa 2009, pregatita de Ionut Rosianu, locul 4 la puternicul turneul de minifotbal Winter Holiday Cup!

Grupa 2009 a Academiei Regal Sport Atletico Madrid a participat, alaturi de alte 11 echipe, la unul din turneele puternice de minifotbal: Winter Holiday Cup ! Echipa pregatita de antrenorul Ionut Rosianu a reusit o comportare meritorie, clasandu-se la final pe locul 4. 
 
Iata rezultatelor micilor fotbalisti:
 
 Grupa:
Academia Regal Sport Atletico Madrid-Unirea Dobroesti 3-1.
Academia Regal Sport Atletico Madrid – FCSB 2-2
Academia Regal Sport Atletico Madrid- Concordia Chiajna 1-0 Echipa noastra a reusit sa ocupe locul 1 in grupa.
 
Semifinale :
Academia Regal Sport Atletico Madrid – Tandem 0-1
 
Finala mică :
Academia Regal Sport Atletico Madrid – CSS 4  0-1
 
Jucatorii nostri au  reusit sa castige si unul din premiile individuale: CROSMAN SEBASTIAN a fost desemnat cel mai tehnic jucator.
 
“Am început turneul puțin mai greu, mai emotivi, chiar daca am câștigat grupa. Copiii nu sunt inca obișnuiți cu astfel de competiții, cu atmosfera ce se crează in jurul lor. De la meci la meci am crescut in joc, am arătat determinare, ambiție si, nu in ultimul rând, plăcerea de a juca fotbal. Chiar daca nu a fost un obiectiv principal, am fost aproape de podium, meciurile din semifinale si finala mică fiind foarte echilibrate. Au fost meciuri in care echipa care deschidea scorul avea șanse mari de a câștiga. Din pacate nu am facut-o noi, desi am avut ocazii. Felicit copiii pentru efortul depus si părinții pentru susținerea acordată !”, a declarat la finalul Winter Holiday Cup, antrenorul Ionut Rosianu.