Grupa 2001-2002, inca o performanta excelenta! Elevii pregatiti de Florin Raducioiu s-au calificat in Liga Elitelor U 17!

Victoria cu 5-0 obtinuta, sambata, in fata celor de la FC Afumati, a fost meciul care a consfiintit inca o performanta deosebita pentru Grupa 2001-2002 a Academiei Regal Sport Atletico Madrid.

Campioni nationali en-titre, jucatorii pregatiti de Florin Raducioiu si David Tudor au avut un parcurs excelent in Seria 4 din Etapa preliminara U 17 . Juniorii nostri s-au duelat pentru primul loc cu FC Voluntari si, chiar daca a pierdut meciul din retur cu 3-4, ei au reusit sa termine primii datorita victoriei cu 1-0 obtinuta in partida din tur.

In afara infrangerii cu Voluntari, echipa lui Florin Raducioiu a avut un parcurs perfect: 9 victorii din tot atatea meciuri. Grupa 2001-2002 este campioana nationala, ea impunandu-se anul trecut la nivelul intregii tari fara a avea nici macar o infrangere.

“Felicitari, baietilor! Felicitari lui Florin Raducioiu si secundului sau, David Tudor! Dupa titlul national din sezonul trecut, calificarea in Liga Elitelor U 17 arata valoarea unei echipe care a fost formata cu rabdare si profesionalism in decursul a mai multi ani. Omogenitatea acesteia si valoarea fiecarui jucator ne dau sperante pentru un nou titlu! Succes, baietilor, in Liga Elitelor!”, a declarat presedintele Mihai Badea, dupa vicotria cu 5-0 in fata celor de la Afumati.