GEST EMOŢIONANT! Jucătorii grupei 1999 au primit cadou tricourile cu care au câştigat Cupa României! Fotbaliştii vor juca, sezonul următor, pentru unul din cele mai puternice branduri din România: CSA Steaua!

Ultimul antrenament al grupei 1999 a avut şi un moment mai mult decât emoţionant. La finalul şedinţei de pregătire, conducerea Academiei Atletico Madrid le-a mulţumit jucătorilor pentru toate rezultatele foarte bune avut în anii petrecuţi în cadrul clubului şi le-a oferit cadou tricourile cu care elevii antrenorilor Andrei Nagy și Mihai Chiriţă au cucerit Cupa României, faza  pe municipiul Bucureşti.

Vizibil mişcaţi de moment, jucătorii au mulţumit şi au realizat apoi o ultimă poză pe care să o aibă ca amintire din cel mai bun sezon pe care l-au avut. Cu o medie de vârstă de doar 18 ani, jucătorii nu au avut niciun trac în faţa unor echipe mult mai experimentate şi au cucerit Cupa României, faza municipală, performanţă extraordinară dacă ţinem cont de condiţiile în care a fost realizată.

“Le mulţumim jucătorilor, le mulţumim antrenorilor pentru profesionalismul şi valoarea arătate în toţi anii pe care i-au petrecut în cadrul Academiei noastre. Gestul de a le oferi tricourile cu care au câştigat Cupa României a venit firesc! Ne bucurăm că am reușit să le oferim tuturor o continuare frumoasă a junioratului prin plecare întregii echipe la CSA Steaua! ,Sperăm ca tricourile să le poarte noroc și la Steaua! Mult succes!”, a declarat preşedintele Academiei Atletico Madrid, Mihai Badea.

Jucătorii grupei 1999 și antrenorii Andrei Nagy și Mihai Chiriță vor pleca de la Academia Atletico Madrid şi vor evolua, în sezonul următor, pentru unul din cele mai importante branduri din România: CSA Steaua. Fotbaliștii noștri au fost urmăriți și monitorizați chiar de marea legendă a Stelei, Marius Lăcătuș, acesta convingându-i pe conducătorii clubului militar să transfere întreaga echipă, cu tot cu antrenori.

“Ne bucurăm mult că vom juca în continuare împreună și după terminarea junioratului. Iar faptul că vom fi, din noul sezon, jucătorii lui CSA Steaua reprezintă o onoare. Să evoluezi pentru unul din numele mari ale fotbalului românesc, să colaborezi cu legende precum Marius Lăcătuș, nu poate fi decât un pas înainte în cariera fiecăruia dintre noi”, a declarat căpitanul grupei 1999, Mihai Butoi!

Felicitări, Grupa 1999! Succes mai departe, succes la CSA Steaua!