EN / RO

Probe

In cadrul clubului nostru, grupele de varsta U17-U13 (1999-2003) sunt organizate in mod profesionist, scopul urmarit fiind ca jucatorii implicati in aceste echipe sa isi finalizeze junioratul in fotbal in conditiile cele mai bune.

Astfel, componentii acestor echipe beneficiaza de burse integrale (cu exceptia grupei U13 – 2003) si, unde este cazul, de cazare, scolarizare si indrumare pedagogica din partea clubului.

In momentul de fata, inscrierile si transferurile pentru grupele de varsta U17-U13 (1999-2003) se fac doar in baza unor probe de joc, organizate in baza unor invitatii nominale, acordate de catre conducerea clublui. Initiativa de a invita sau nu un jucator in probe apartine doar conducerii tehnice a clubului, in baza rapoartelor de observare primite de la scouterii nostri din Bucuresti si restul tarii.

Totusi, daca doriti sa ne aduceti in atentie un jucator talentat, nascut intre 01.01.1998 si 01.01.2003, ne puteti scrie la adresa recrutare@regalsport.ro, indicandu-ne numele complet, data nasterii, postul pe care joaca, inaltimea (daca este stiuta) si, obligatoriu, clubul la care activeaza. Desi nu va putem garanta un raspuns imediat, conducerea tehnica a clubului va studia informatiile primite si va intreprinde toate masurile necesare pentru ca un scouter al clubului sa intocmeasca in cel mai scurt timp un raport de observare. Daca raportul de observare va fi unul favorabil, Regal Sport Bucuresti va lua legatura direct cu clubul la care jucatorul este legitimat, in vederea continuarii procesului de evaluare a jucatorului.

Academia de Fotbal Atletico de Madrid

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien