EN / RO

Despre noi

REGAL SPORT CLUB BUCURESTI este constituita conform prevederilor Ordonaţiei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii şi fundatii. Asociatia este persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, nonguvernamentala, nonprofit si neangajata politic.

Sub sloganul “FAMILIE, EDUCATIE, FOTBAL”, scopul infiintarii ASOCIATIEI REGAL SPORT CLUB “FERDINAND I” BUCURESTI este promovarea educatiei fizice si a activitatii sportive, în special in domeniul fotbalului, descoperirea, selectia, initierea, educarea si indrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanta si participarea la competitii interne si internationale, in conformitate cu reglementarile si strategiile elaborate de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si de federatia romana de specialitate. In cadrul A.S. REGAL SPORT FERDINAND I BUCURESTI  exista grupe de fotbal de performanta si de initiere, iar incadrarea intr-una dintre acestea, se face in functie de aptitudinile si calitatile copiilor. Cei selectionati pentru grupele de performanta vor beneficia GRATUIT de:

 • Antrenori specializati pe categorii de varsta, licentiati UEFA ;
 • Echipament sportiv (de joc, de antrenament si de prezentare);
 • Materiale sportive specifice si anexe utilitare;
 • Participarea la competitii municipale si nationale;
 • Cantonamente si turnee in tara si in strainatate.

Clubul a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain.. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 si U15, acestea desfăşurând antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf. Regal Sport Club București a participat la numeroase competiții internaționale, având rezultate deosebite: Spain Trophy 2012 (Barcelona, Spania), IberCup 2013 (Estoril, Portugalia), Morlaix 2013 și 2014 (Bretania, Franta), Belgrad 2014 (Serbia).

Despre Atletico de Madrid

În urmă cu 111 ani, pe 26 aprilie 1903, la inițiativa unor studenți ambițioși, a luat naștere Club Atletico de Madrid, sub îndrumarea primului președinte de club Enrique Allende. “Vicente Calderon” este stadionul echipei Atletico de Madrid, care are o capacitate de aproximativ 55.000 de locuri, motiv pentru care in anul 2016 clubul se pregătește să-și schimbe “locuința”, astfel că suporterii vor putea participa în numar mult mai mare la meciurile favoriților, “Estadio La Peineta” fiind viitorul stadion al madrilenilor, care va găzdui până la 70.000 de suporteri. Este de notorietate faptul că Atletico de Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi din lume raportat la numărul de suporteri abonați la meciurile echipei, acesta ajungând chiar și la peste 65.000 de abonamente anuale. Atletico Madrid a fost de zece ori campioană în Primera Division (actuala Campioana a Spaniei !) și de 10 ori a câștigat Cupa Spaniei (Copa del Rey), dupa care au urmat victoriile din Cupa Cupelor în anul 1962, Cupa Intercontinentala în anul 1974, Europa League în 2010 și 2012, ajungând și în finala UEFA Champions League în 2014.Una dintre victoriile însemnate ale clubului, a fost câștigarea finalei UEFA Europa League în fața celor de la Athletic Club Bilbao, partida care s-a disputat la București, pe Arena Națională în 2012 și pe care spaniolii de la Atletico au câștigat-o cu scorul de 3-0.

Despre Academia de Fotbal Ateltico de Madrid Bucuresti

La Liga, acum mai aproape ca niciodata

Parteneriatul dintre Regal Sport Club Bucuresti si Club Atletico de Madrid reprezinta bazele primei Academii de Fotbal a clubului madrilen din Europa. Intreaga noastra activitate va fi condusa/supervizata de catre un coordonator general al Academiei, care va fi numit de clubul in Madrid in Bucuresti. Metodologia de antrenamente si pregatire in afara terenului a tinerilor fotbalisti va fi in totalitate preluata de la Atletico Madrid.

Grupe de varsta: asteptam copiii nascuti incepand cu anul 2010 pana la cei nascuti in anul 1999 inclusiv. Vor exista grupe separate pentru nivelele Avansati, Intermediar si Incepatori.

Beneficii

 • Metode de antrenament si pregatire identice cu cele ale juniorilor de la Atletico de Madrid, supervizate de catre un coordonator general al proiectului din Romania, numit de clubul din Madrid
 • Cele mai bune conditii de antrenament si pregatire, in locatii special alese pentru conditiile de care dispun ( Centrul FRF Buftea, Stadionul Federatiei Romane de Rugby )
 • Armonizarea programului de antrenament cu cel scolar, in concordanta cu sloganul nostru “Familie, Educatie, Fotbal
 • Oportunitatea de a fi tot timpul in atentia directa a Academiei de Fotbal Atletico de Madrid
 • Cotizatie lunara de tipul “all-inclusive”, ce include toate costurile pregatirii tale din punct de vedere fotbalistic(teren antrenament, antrenori, echipament, preparatori fizici, psihologi, jocuri oficiale, vizita medicala, alte activitati )
 • Deschidere si professionalism din partea unui staff tanar, bine pregatit, si atent selectionat

Cat costa?

Cotizatiilee lunare vor fi diferentiate in functie de fiecare nivel de varsta si pregatire.Estimativ, cotizatiile lunare vor fi de trei tipuri:

 • Nivel Elite -4 antrenamente/sapt+Joc – 60 euro pe luna
 • Nivel Intermediate- 3 antrenamente/sapt+Joc – 50 euro pe luna
 • Nivel Basic- 2 antrenamente/sapt – 40 euro pe luna -> se aplica grupelor mici

Primul ciclu de pregatire este considerat 15 sept-15 decembrie, iar cel de-al doilea incepe din 15 ianuarie. Membrilor nu li se va percepe cotizatie in perioada 15 dec-15 ian.

Cotizatia se va plati in contul Asociatiei deschis la Raiffeisen Bank, atat la ghiseu cat si prin Ordin de Plata:

RO16 RZBR 0000 0600 1700 6048  , cont in LEI, deschis la Agentia Stirbei Voda

Pentru fiecare plata a cotizatiei, referinta platii va fi formata din Nume sportiv si luna pentru care se efectueaza plata. Ex. Predescu Ionut-cotizatie septembrie

Burse

Academia legitimeaza in prezent copii nascuti intre anii 1999 si 2008, indiferent de nivelul de pregatire. Sportivii sunt apoi impartiti pe grupe valorice pentru fiecare dintre categoriile de varsta. In fiecare sezon fotbalistic se vor acorda un numar de 16 burse pe perioada unui sezon pentru fiecare categorie de varsta cuprinsa intre anii de nastere 1999 si 2004. La sfarsitul fiecarui sezon (1 iulie), bursierii sunt reevaluati si antrenorii impreuna cu Coordonatorul General anunta bursierii pentru sezonul urmator si pe cei care promoveaza de la echipa a doua.

Completeaza formularul de inscriere si vei fi contactat de catre noi!

 

Academia de Fotbal Atletico de Madrid

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien